Healing: Finn din healingfavorittAstralhealing:
- er healing og balansering av astralkroppen, som er det mentale og emosjonelle laget i auraen - sjelens kropp. Metoden er god å bruke ved ulykker, sjokk og stress, og for å finne meningen med livet, få hjelp til beslutninger eller komme videre i ulike prosesser.

Dyrehealing:
-skjer ved håndspåleggelse eller fjernhealing. Her er det viktig at dyrehealeren har evne til å kunne kommunisere godt med dyret på et dypere psykisk plan.

Fargehealing:
- går ut fra at vibrasjoner fra farger kan løse energiblokkeringer, balansere kropp og sinn, hjelpe på kreativiteten og lindre fysiske, mentale og emosjonelle problemer.

Fjernhealing og helbredelse ved bønn:
- innebærer at en person overfører en helbredende energi til et annet menneske eller et dyr. Dette gis når klienten er for langt unna for håndspåleggelse.

Kirurgisk healing eller psykokirurgi:
- startet på Filippinene, hvor enkelte healere har hatt evne til å trenge inn i kroppen med bare hendene for å fjerne sykt vev og negative energier. De sier de har fått sine evner fra Den hellige ånds kraft. Etter healingen skal klientens hud være helt uten sår eller arr, selv om de åpnet kroppen fysisk. En annen type kirurgisk healing er å kun gå inn i energikroppen og fjerne blokkeringer ved hjelp av ikke-fysiske "energiinstrumenter" som ligner på vanlig kirurgisk utstyr. Inngrepene i energikroppen skjer da uten en dråpe blod. Hjelpere og andre åndelige vesener spiller en viktig rolle under slike operasjoner.

Krystallhealing:
- er bruk av krystaller eller mineraler som plasseres ulike steder på kroppen, også på chakraene eller energisentrene. Hver krystall har ulike egenskaper som skal hjelpe klientens energier. En krystallhealer har evne til å utnytte krystallens energi.

Lydhealing:
- er både å lytte til helbredende musikk eller lydvibrasjoner, og det å bruke sin egen stemme eller spille noe selv. Det sies at man ved å bruke sin egen stemme kan få frem kjernen i seg selv og få et klarere uttrykk av den man egentlig er.

Reconnective healing:
- betyr gjenopprettende healing, og skal sette oss tilbake i kontakt med naturens og våre egne livgivende energifrekvenser. Etter en behandling skal man kunne "koble seg til" disse frekvensene når man vil. Metoden ble utviklet av dr. Eric Pearl.

Reikihealing:
- er et japansk healingssystem og en spirituell praksis som ble utviklet i 1922 av Mikaomi Usui, og brakt til USA og Vesten av en kvinne fra Hawaii. Metoden kan åpne klienten opp for å motta universell bioenergi og kan brukes både til selvutvikling og healing på alle nivåer.

Sjamanhealing:
- er en spirituell og naturmedisinsk praksis utført av innviede sjamaner. Praksisen har basis i ulike urbefolkninger. Sjamaner går inn i en endret bevissthetstilstand for å kommunisere på andre virkelighetsnivåer. Bruk av trommer og natursymboler er vanlig. Målet er å hjelpe klienten eller samfunnet til å gjenoppdage forbindelsen med naturen og ånden.

Thetahealing:
- ble gjenoppdaget av Vianna Stibal i 1995, som hadde kreft og fikk dødsdom fra legene. En åpenbaring fra Gud skal ha lært henne en urgammel healingmetode som fjernet kreften på sekundet. Dette handler om å bli en observatør i universet og i ett med Skaperen.

Transehealing:
- i transehealing må healeren sette seg inn i en meditativ tilstand eller lett transe, for å åpne opp for at en energi eller en guide overtar healerens kropp. Healeren er ikke alltid klar over hva som skjer, og healingen foregår i stillhet.

Tsa Lung-healing:
- er en tibetansk energihealing som oppstod for tusenvis av år siden og sies å være forløperen til reiki og akupunktur. "Tsa Lung" betyr en kanal for livsenergien. I tillegg til healing med håndspåleggelse inngår mye yogaøvelser, visualiseringer, pust, renselse og meditasjoner.

Hvit tids healing og ny tids healing:
- Som i reikihealing blir elevene innviet, og de lærer å bruke symboler og ulike teknikker. I hvit tids healing skjer opplæringen over flere år. I ny tids healing har det blitt tillagt en følelsesmessig metode som løser opp fortrengte minner og bearbeider vonde følelser.